Nivea gezichtsverzorging

 Nivea gezichtsverzorging
 
 
Hallo vandaag wil ik het met jullie over  gezicht (reinigings) verzorging hebben. 
Dat kan vanalles zijn. Het reinigingen (verzorging) van je gezicht, maar het kan ook zijn over het verwijderen van je make-up. Want laten we eerlijk zijn, met make-up op gaan slapen? Dat is echt geen goed idee. Het is zelfs zo slecht voor je gezicht, dat je ontstekingen daardoor kunt krijgen. Make-up eraf halen voordat je gaat slapen is daarom erg balangrijk. In deze blog laat ik jullie een aantal van mijn favoriete producten zien hoe je je make-up (of als je geen make-up draagt) toch je gezicht kunt verzorgen/reinigen. Het is allemaal van de Nivea. 
 
1. Micellair water
Innovatieve 3in1 reiniging voor gezicht en ogen; verwijdert (oog)make up, reinigt het hele gezicht grondig en hydrateert de huid in één stap. Een tip : gebruik deze mecellair water ook voor je nek/hals en decollete. Zowel s´morgens als s´avonds. Je hebt ook nog 2 andere soorten van deze water.  klik op deze link voor de andere twee soorten mecellair water. 
- Droge huid
- Reiniging
- Hydraterend
- Verzorgend
 
 
Mijn mening
Dit is één van mijn favoriete micellair water. Ik heb deze ook heel vaak gebruikt, zoals je aan de fles kunt zien. Der zit nog maar een beetje in. Hij werkt goed en snel. Het haalt je hele make-up weg binnen een paar minuten. Je huid  wordt er ook zachter van. En, het verzorgd ook je gezicht. Als deze op is, zal ik zeker weer terug naar de winkel gaan, om deze opnieuw te kopen. Écht een aanrader dus :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
2. 2in1 melk & tonic
Combineert een reinigingsproduct en een tonic en daardoor reinigt en zuivert het de huid in één handeling. De formule verwijdert onzuiverheden en make-up grondig
 
- Normale huid
- Reiniging 
- Verfrissend
- Verzorgend
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3. verzachtende reinigingscréme
Bevat natuurlijke Amandelolie en Hydra IQ reinigt de droge huid zacht en zonder deze uit te drogen: Essentials Verzachtende Reinigingscrème.  Een tip : 
Van te voren met lauw water je gezicht nat maken, verzachtende reinigingscréme op je gezicht smeren, eraf halen met weer lauw water en vervolgens als je klaar bent, met een handdoek je gezicht droogmaken.
gebruik deze mecellair water ook voor je nek/hals en decollete. Zowel s´morgens als s´avonds. Niet meer als 2x per dag gebruiken.
 
- Droge huid
- Reiniging
- Verzachtend
 
 
 
 
Mijn mening
De naam van deze verzachtende reinigingscréme zegt het eigenlijk al. Het verzacht je huid, terwijl je je gezicht ook meteen reinigt. Hij super fijn als je last hebt van een droge huid. Waar ik best veel last van heb. Hij reinigt grondig en hydrateert de huid. Mijn huid wordt niet rood als ik deze créme gebruik en hij kalmeert de huid ook. Een ideale product dus.  Ik raad ´m echt aan iedereen aan die ook last heeft van een droge huid.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4. Dagcreme
De ingrediënten zijn voor 95% van natuurlijke afkomst. Hydrateert intensief en ondersteunt het natuurlijke evenwicht van de huid
- Normale huid
- Hydraterend
- Verzorgend
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5. Nachtcreme
Deze nachtcrème herstelt de huid gedurende de nacht en hydrateert intensief: Essentials Herstellende Nachtcrème met vitamine E voor de normale tot gemengde huid.
 
-  Normale huid
-  Herstellend
-  Hydraterend