Lifestyle & Beauty Blog : Mijn make-up collectie!

Hallo allemaal. Vandaag wil ik jullie in deze blog mijn make-up verzameling laten zien via foto´s en een verhaal erbij ,met welke make-up in de lades zit. Van lippenstiften tot nagellakken. alles komt aan bod. 
 
 
Zo ziet mijn make-up hoekje er uit. Ja, ik weet het, ik moet nog vanalles opruimen op het make-up tafel.
Aan de linkerkant zie je een stukje grijs. Dit is een kastje van de blokker, maar hier zitten geen make-up spullen in, dus die laat ik ook niet zien! Aan de rechterkant zie je een doorzichtige kast. Daar zitten wel make-up spullen in, die laat ik wel zien.
 
P.s : Let a.u.b niet op de stickers, ik had geen andere, en ik vindt het wel fijn als ik weet wat er in de lades zitten! En zonder stickers wordt dat soms voor mij een beetje zoeken.
 
 
 
- Nagellak & nagel- producten
Dit is een van mijn favoriete lades.zoals je in deze lades kan zien, staan hier ´bijna´al mijn nagellakken. Ik heb maar 1 merk, en dat is van Essence. Dit is niet alles, want er staan er nog een paar in mijn make-up tafel lade, maar dat zijn van de editie serie´s. Zoals je kunt zien, lijkt het niet veel, maar heb er toch een stuk of 73 hier in staan. Ik ga ze denk ik binnenkort op kleur sorteren
 Op dit moment komt er elke dinsdag een Essence Nagellak blog. Hierin review ik elke week mijn nagellak.
 
 
 
 
 
- Haarproducten
In deze lade zitten allemaal haarproducten in. Elastiekjes, (droog) Shampoo, haarlak, antiklit spray, en ga zo maar door.. Binnenkort komt hierover een blog met een uitgebreid verslag hierover.
 
 
 
 
 
- Sieraden en parfum
In deze lade heb ik mijn sieraden en parfum liggen.
In de doosjes van Efteling bosrijk zitten allemaal sieraden in. Net zoals in die kleine blauwe doosjes.
 
 
 
 
 
- Make-up tasjes
In deze lade heb ik allemaal mijn make-up tasjes bewaard. Deze tasjes zijn iets groter dan die make-up tasjes die in de lade bij de bureau liggen.
 
 
 
 
 
- Lichaam en gezichtsverzorging
In deze lades heb ik mijn lichaams,gezichts en hand-verzorging in bewaard. Dus bijvoorbeeld : gezichtsmaskers, wattenschijfsjes . wattenstaafjes ,etc
Hier binnenkort een blog over!
 
 
 
 
 
- Overig 1
Deze lades is eigenlijk een verzamelbak. Hier liggen producten in, die niet meer in de andere lades passen. Dit geldt ook voor de laatste lades.
 
 
 
 
- Overig 2
Dit is precies hetzelde lades als lades ´overig 1´ . Hier zitten producten in die niet meer in de andere lades passen omdat ze gewoon te vol zijn.
 
Dit was mijn make-up collectie in deze ladekast. Nu gaan we verder met de make-up in en op mijn make-up tafel van de Ikea. Hier komt ook binnenkort een uigebreid verslag van!
Wil je de foto´s groter bekijken? Ga dan even naar Fotogalerij.
 
 
Dit was mijn make-up collectie. Wat vondt jij ervan? En, heb jij nog meer dan mij? Laat het me even weten.
Tot de volgende blog!
Groetjes, Andrea
 

Onderwerp: Lifestyle & Beauty Blog : Mijn make-up collectie!

Geen commentaar gevonden.

Nieuw bericht